27 Ekim 2013 Pazar

Fantastik dörtlü

Evet bir kere daha hoşgeldiniz size bu bölümde fantastik dörtlüyü anlatıcağım. Reed richards bir bilim adamıdır. Reed richards'ınen büyük yardımcıları karısı susan richards ve onun erkek kardeşi johhny storm ve arkadaşı ben grimm'dir.  Bu grup bir uzay gemisini erken kaldırırlar ve uzaya giderler. Ne yazık birdenbire uzay gemisi kozmik radyasyon ışınlarına mağruz kalmıştır ve bu ışınlar hepsinin üzerinde  değişikliklere yol açmıştır. Size kısaca bu değişiklikleri anlatayım; reed richards'daki etkisi onu esnek bir yapıya dönüştürmesidir, susan  richards'daki etkisi ise görünmezlik ve koruyucu kalkan vermiştir, johhny storm'da ise ateş adama dönüşme özelliği vermiştir son olarak ben grimm'e ise taş adama dönüşmüştür.


Düşmanları: silver surfer ve doctor doom




Fantastik dörtlü 2

Dünyadaki tek süper güç olmadıklarının iyice farkına varmak zorunda kalan kahramanlarımız,süper gücü ve inanılmaz bir hızla uçma yeteneği olan Silver Surfer (Gümüş Sörfçü) ve dünyayı yok etmek isteyen Galactus ile tanışırlar
Dünyayı yok etmek isteyen bu ikiliyi durdurabilecek tek güç olan Fantastik Dörtlü, Yine zor ve heyecan dolu bir macera ile karşı karşıyadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder