21 Haziran 2014 Cumartesi

Chris evans ve kaptan amerika

Chris Evans’ın yönetmenlik yapmak istediğini biliyor muydunuz? Ben bilmiyordum mesela… Adam bir süre oyunculuğu bırakıp yönetmenlik kariyerine odaklanmak istiyormuş. Tabii Captain America ve Avengers gibi uzun soluklu seriler de buna engel teşkil ediyor olsa gerek.
Chris Evans 2017’de Captain America rolünden de ayrılacağını belirtti. Variety dergisine verdiği röportajda oyunculuktan tamamen emekli olmayı düşündüğünü de ilave etti.
Chris Evans’ın Marvel ile olan sözleşmesi 6 film kapsıyor. Bunlardan ilki Captain America: First Avenger, ikincisi ise Avengers idi. Captain America Winter Soldier ve Captain America 3’ün geleceğini biliyoruz ayrıca tabii Avengers Age of Ultron da yolda. Etti mi sana 5, son filmi de Avengers 3 filmi olacak. Evans’a göre tüm filmlerin çekimleri 2017 gibi tamamlanmış olacak.
Eee Chris giderse Captain America devamı Marvel sinematik evreninden silinecek mi? Steve Rogers ölecek mi? Burada işte Bucky’li bir Captain America teorileri devreye giriyor. Bucky Barns karakterini oynayan Sebastian Stan’ın sözleşmesi 6 değil 9 filmi kapsadığı ve bu hikaye örtüsünün Marvel çizgi romanlarına sadakati göz önünde bulundurulursa neden olmasın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder