21 Haziran 2014 Cumartesi

Fantastik dörtlü olayı

fantastic-marvel-superheroes-background-wallpaper-image
Yönetmen Josh Trank’in, yeni Fantastic Four filminin çekimlerine Baton Rouge, Louisiana’da başlayacağı ve bu başlangıç tarihinin de Mart 2014 olduğu, Fox tarafından duyuruldu.
Bu film bir yeniden çekim olacak. Ne demiş şarkıcı? “Sil baştan başlamak gerek bazen…”
Umarım bu sefer bu işi kotarırlar çünkü her ne kadar sevmesem de, Fantastik Dörtlü, sinemaya uyarlanması en kolay ve zevkli serilerden biri. Gerçi Jonathan Hickman’ın yazdığı seri gerçekten çok çok iyiydi çizgi roman olarak ama o da bu yazının konusu değil.
Film için henüz resmi olarak açıklanmış bir kadro yok ama söylentisi gelen liste şu şekilde:
Michael B. Jordan – Johnny Storm [Human Torch]
Bu söylenti ciddi mi??? Sue Storm gibi sarışın bir afetin erkek kardeşi zenci mi??? Eğer böyle bir şey yaparlarsa, sinema tarihine geçecek epiklikte bir salaklık yapmış olurlar.
Miles Teller – Reed Richards [Mr. Fantastic
Saorise Ronan ya da Kate Mara isimlerinden birinin de Sue Storm [Invisible Woman] karakterini oynaması bekleniyor.
Ben Grimm için açıklanmış bir aday yok henüz. Ama benim Sue Storm adayım kesinlikle Laurie Holden [The Walking Dead - Andrea] olurdu. Bu iki adaydan biri olacaksa da Saurise Ronan’a veriyorum oyumu.

Film için açıklanmış olan gösterim tarihi, 19 Haziran 2015.

Chris evans ve kaptan amerika

Chris Evans’ın yönetmenlik yapmak istediğini biliyor muydunuz? Ben bilmiyordum mesela… Adam bir süre oyunculuğu bırakıp yönetmenlik kariyerine odaklanmak istiyormuş. Tabii Captain America ve Avengers gibi uzun soluklu seriler de buna engel teşkil ediyor olsa gerek.
Chris Evans 2017’de Captain America rolünden de ayrılacağını belirtti. Variety dergisine verdiği röportajda oyunculuktan tamamen emekli olmayı düşündüğünü de ilave etti.
Chris Evans’ın Marvel ile olan sözleşmesi 6 film kapsıyor. Bunlardan ilki Captain America: First Avenger, ikincisi ise Avengers idi. Captain America Winter Soldier ve Captain America 3’ün geleceğini biliyoruz ayrıca tabii Avengers Age of Ultron da yolda. Etti mi sana 5, son filmi de Avengers 3 filmi olacak. Evans’a göre tüm filmlerin çekimleri 2017 gibi tamamlanmış olacak.
Eee Chris giderse Captain America devamı Marvel sinematik evreninden silinecek mi? Steve Rogers ölecek mi? Burada işte Bucky’li bir Captain America teorileri devreye giriyor. Bucky Barns karakterini oynayan Sebastian Stan’ın sözleşmesi 6 değil 9 filmi kapsadığı ve bu hikaye örtüsünün Marvel çizgi romanlarına sadakati göz önünde bulundurulursa neden olmasın?

1 Haziran 2014 Pazar

Aquaman and others

Character Facts

Powers:
super strength, durability, control over sea life, exceptional swimming ability, ability to breathe underwater
Occupation
King of Atlantis
Group Affiliation
Justice League, The Others
First Appearance
MORE FUN COMICS #73 (1941)
First Appearance New 52
AQUAMAN #1 (2011)
Real Name
Arthur Curry

Luke cage

Real Name 
Carl Lucas; legally changed to Luke Cage
Height 
6' 6"
Weight 
425 lbs.
Powers 
Cage is Glossary:S#superhuman, superhumanly strong, able to lift/press approximately 25 tons and punch through barriers as thick as four-inch steel plate. His skin is steel-hard and his muscles and bone tissue super-dense; he can withstand conventional handgun fire at a range of fourmore
Abilities 
Cage is a self-taught hand-to-hand combatant with years of street fighting experience; he is also a superb athlete despite his great height and weight. He is self-educated in the law and speaks several languages.
Group Affililations 
Avengers, Thunderbolts; formerly Marvel Knights, Daredevil's Unnamed Super-Hero Team, Secret Defenders, Heroes for Hire, Nightwing Restorations, Fantastic Four, Defenders, Bloods
First Appearance 
Hero for Hire #1 (1972)
Origin 
Hero for Hire #1 (1972)